Sada Smarty
Přinese nezapomenutelný zážitek!
Objednat
Sada Smarty
Darujte svému dítěti zázrak!
Objednat
Sada Smarty
Chytré karty pro děti
Objednat

Innováció

- 30 db 4D animált karakter
- a karakterek 360°-ban megtekinthetők

Kísérő hanganyag

100 tény a dinoszauruszokról és a bolygókról, magyar és angol narrációval

Interaktivitás

- Több mint 100 interaktív 4D animáció
- Kapcsolatba lépés, mozgatás, nagyítás/kicsinyítés

Fotók és videók

Készíts videót vagy fotót a kedvenc karaktereddel és a gyermekeddel, és oszd meg a barátaiddal!

Sada 4D Smarty

Stará cena:
900 Kč
4D SMARTY
Sada
Nová cena:
450 Kč

A Smarty 4D készlet

7000 Ft
0
Bevásárlókocsi

Dinoszauruszok, bolygók és robotok

Hogyan férhet el az univerzum a tenyeredben? A SMARTY innovatív bolygók, dinoszauruszok, robotok 4D kártyakészlettel minden lehetséges. Nagyszerű módja ez a kütyük oktatási célra történő használatának, hogy gyermeked térbeli gondolkodása és a képzelőereje fejlődhessen. Töltsd le az ingyenes SMARTY alkalmazást, és animáld a 4D kártyákat a készülék kameráját ráirányítva! A technológiánk segítségével: - Alaposan megismerheted az összes bolygót és a naprendszert - Félelem nélkül megközelítheted a dinoszauruszokat, és akár még a tenyeredbe is veheted őket - Ismerkedj meg robotokkal, akik robothangon mesélnek magukról neked. A készlet 30 kártyát tartalmaz: 10 bolygósat, 10 dinoszauruszosat és 10 robotosat. Nézd meg, ahogy életre kelnek az okostelefonod vagy a tableted képernyőjén! Mozgathatod őket, nagyíthatsz és kicsinyíthetsz, meghallgathatod a kísérő hanganyagot 4 nyelven, és fotókat vagy videókat készíthetsz a karakterekkel.

7000 Ft
0
Bevásárlókocsi

Autók, Motorkerékpárok, Szállítóeszköz

Dobd fel a kisfiad napját! Ahogyan egyre nagyobbak lesznek, minden gyermek rajta tartja a szemét az elhaladó járműveken, és ugyanazokat a kérdéseket teszi fel szüleinek újra és újra. Magától értetődő, hogy a kisfiúk mindig nagyon izgatottak, ha járműveket vagy gépeket látnak. Van egy megoldásunk arra, hogy a szülőknek ne kelljen folyton ismételgetni a válaszokat, ugyanakkor a gyermek érdeklődését se törjék le. A SMARTY interaktív 4D kártyái tökéletesen megfelelők erre! A járműkártya-készletünk segít gyermeked érdeklődését fenntartani, ugyanakkor meg is válaszolja a kérdéseit. - A készlet 30 kártyát tartalmaz autókkal, gépekkel és szállítóeszközökkel. - Minden járműhöz tartozik kísérő hang. - Irányíts egy versenyautót vagy építőipari gépet közvetlenül a kütyü képernyőjéről! - Nagyíts rá, hogy megismerd a tárgyat részleteiben is! - Készíts szórakoztató fotókat és videókat gyermekeddel! A SMARTY 4D kártyái az Android vagy iOS rendszerű okostelefonra vagy tabletre ingyenesen letölthető SMARTY alkalmazással működnek. A kütyü képernyőjén láthatók az animált képek, továbbá egyidejűleg lehetséges fotókat készíteni és a kísérőhangokat is meghallgatni. Vigyél egy kis varázslatot a gyermeked életébe, és nyerj magad számára időt!

7000 Ft
0
Bevásárlókocsi

Vadállatok, tengeri élőlények és madarak

Sok szülő csak a legjobbat akarja a gyermekének, és nem szeretne lemaradni semmi olyan játékról, amely segítheti annak intellektuális fejlődését. A SMARTY 4D kártyakészlete pontosan ilyen fajta játék! Ha a gyermeked három év feletti, akkor elkezdheted megmutatni neki a háromdimenziós állat-, madár- és halképeket, amelyeket érdekes tények követnek a vadonbeli életükkel kapcsolatban. A kártyák segítenek a barátkozásban, fejlesztik az absztrakt gondolkodást és a kíváncsiságot, és szélesítik a látókört. Ezekbe a szórakoztató tevékenységekbe mindenki bekapcsolódhat. - A készlet 30 kártyát tartalmaz vadállatokkal, madarakkal és vízimadarakkal. - Az állatokat a kütyü képernyőjéről mozgathatod. - Minden kártyához tartozik kísérő hang. - Készíts szórakoztató fotókat és videókat gyermekeddel! - A készletet könnyen magaddal viheted egy kirándulásra vagy a barátaidhoz. Az állatok animálásához töltsd le az okostelefonodra vagy tabletedre ingyenesen a SMARTY alkalmazást, irányítsd a kamerát a kártyákra, és élvezd a varázslatot!

7000 Ft
0
Bevásárlókocsi

Csodálatos 4D-s, zenei készlet

Csodálatos 4D-s, karácsonyi zenei készlet, amely sok táncot és ünnepekhez kapcsolódó szórakozást biztosít. Népszerű rajzfilmek híres karakterei káprázatos dalokat adnak elő, és táncolnak a slágerekre. A gyermeked el lesz ragadtatva ettől az ajándéktól! A készlet 30, az egyes karakterekre vonatkozó, speciális animációval ellátott egyedi kártyát tartalmaz, amelyek 4D-ben életre kelnek a készüléked képernyőjén.

4D Живые Динозавры, Планеты и Роботы

Если ваш ребенок интересуется динозаврами,планетами и роботами то 4D набор ему обязательно понравится. Он не только научится различать виды динозавров по картинкам, но и узнает много интересного о планетах в нашей с Вами солнечной системе. Неожиданно оживший робот сам расскажет, как он выглядит, как защищается от врагов, и где на данный момент он обитает. Ребенок будет в восторге от представившейся ему возможности учиться новому в непривычном формате. В набор входит 30 уникальных карточек. 10 карточек с динозаврами, 10 карточек с планетами и 10 карточек с роботами.

4D Птицы, Дикие Животные и Обитатели Океанов

Этот красочный 4D набор обязательно понравится будущим исследователям животного мира. Они отправятся в увлекательное путешествие в неизведанный мир и узнают, как устроены обитатели морей и океанов. Ребенок получит базовые представления о диких животных Африки и разновидности птиц. Яркие иллюстрации и объекты в дополненной реальности надолго увлекут неутомимого почемучку — ему захочется пересматривать этих прекрасных обитателей нашей планеты снова и снова. В наборе 30 уникальных карточек. 13 карточек с обитателями океанов, 6 карточек с птицами и 11 карточек с животными.

4D Музыкальный Набор

Супер музыкальный набор который включает в себя огромное количество танцевальной программы. А так же знаменитые герои из популярных мультфильмов исполнят зажигательные песни и танцы под хитовые музыкальные дорожки. В наборе так же истории Томаса о его профессиях которые он рассказывает в стихах. Ваш ребенок будет в восторге от такого подарка! В набор входит 30 уникальных карточек с уникальными анимациями для каждого персонажа.

Rozhodli jste se objednat?
Klikněte tedy na tlačítko

Stará cena:
900 Kč
4D SMARTY
Sada
Nová cena:
450 Kč

Exkluzivní kouzelné kartičky SMARTY mají hned několik funkcí:

✅ Rozvíjejí v dětech kreativitu;

✅ Obohacují fantazii;

✅ Rozvíjejí abstraktní myšlení;

✅ Přispívají k formování vytrvalosti a houževnatosti;

✅ Představují vnější svět netradičním způsobem;

✅ Přináší spoustu pozitivních emocí.

🎁Abyste mohli zahájit okouzlující transformační proces, potřebujete pouze mobilní zařízení s nainstalovanou bezplatnou aplikací SMARTY. Mobilní aplikace otevírá neočekávané možnosti. Z běžných kartiček s obrázky vystupují trojrozměrné postavy, začínají se pohybovat a mluvit.

Vásárolj 3 készletet 15 000 forintért
Bevásárlókocsi

Rozhodli jste se objednat? Klikněte tedy na tlačítko

Ohlasy

Rozhodli jste se objednat? Klikněte tedy na tlačítko

Při nákupu sad jsou poskytovány slevy ve výši:

Značka Smarty nabízí časově omezenou akci, která bude trvat pouze dva dny

Při nákupu jedné sady je cena 450 Kč, cena doručení je 100 Kč

Při nákupu 2 sad je cena 800 Kč — každá sada tedy stojí 400 Kč + doručení zdarma

Při nákupu 3 sad je cena 1 000 Kč — každá sada tedy stojí 333 Kč + doručení zdarma.

Zaplaťte online na našich webových stránkách a získejte slevu 10%

Dní
Hodin
Minut
Sekund

Skladem 56 ks v akci

Rozhodli jste se objednat? Klikněte tedy na tlačítk

Jsme důvěryhodní

100% záruka kvality
Výroba v EU
14denní záruka vrácení peněz
Technická podpora 24/7

JAK JE MOŽNÉ SADY OBJEDNAT?

Zadejte objednávku na našich webových stránkách
Objednávku zaplatíte na webu nebo po přijetí zásilky
Kurýr upřesní podrobnosti doručení
Objednávku v rámci České republiky doručíme do 2 - 4 dní